M Ä R K E N

Esse hjälper till att balansera huden samt att bygga upp den genom att de egna funktionerna som håller huden smidig och vacker ökas -  samt att hudbarriären stärks ( mycket viktigt för en hälsosam, skön hud)

Esse har alltid strävat efter att använda de absolut bästa aktiva ingredienserna till hudvårdsprodukter, utan att kompromissa med säkerhet eller etik.

Visionen är att ett vackert, oändligt långt, hållbart liv ska finnas till för alla arter i världen.

Esse fokuserar på att behålla den mikrobiska mångfalden och hjälpa tillväxten av goda mikrober.

Mildia konserveringsmedel och mjuka ytaktiva ämnen. Särskild vikt läggs vid att förhindra att hudens ekosystem förorenas av syntetiska kemikalier.

Klicka på bilden om du vill läsa mer :)


OM GRUNDAREN  Trevor Steyn studerade kemi och erhöll sin magisterexamen i vid universitetet i Kwa-Zulu Natal år 1997. Det var här som hans mentor, professor Siegfried Drewes, inspirerade honom att få upp ögonen för den afrikanska florans många substanser.Trevors forskning fokuserade på att utvinna substanser från afrikanska växter i medicinskt syfte. Efter att ha upptäckt potentialen i dessa växter och sett vilken nytta de kunde göra i hudvårdsprodukter så grundade Trevor företaget Esse.

Trevor brinner för en hållbar livsmiljö och att bevara Afrikas biologiska mångfald. Han är också intresserad av surfing, yoga och ett antal andra sporter.

Trevor bor i Richmond, KwaZulu-Natal, Sydafrika

SÅ GIFTFRITT SOM MÖJLIGT! TILLVERKAT I SVENSKA LAPPLAND!


Produkter för hela kroppen men tanke och omsorg av Natur, Djur och Människa. Ekologiskt med innehåll som tex hjortron, lingon, blåbär, björk...

Schampo, deo, duschgel,fotcreme, liniment, kroppsolja..

bareMinerals använder sig av bra ingredienser som hjälper till och låter huden andas vilket gör märket till en dröm för hudterapeuter som  kan rekommendera produkterna till sina kunder.

Copyright © All Rights Reserved