M Ä R K E N

M Picauts ingredienser kommer från odlingar där det är rent och enkelt att välja ingredienser och där odlaren har omsorg om plantor och miljön.
Att välja mjukt kakaosmör istället för syntetiska ingredienser är en självklarhet. Tillsammans med ekologiska ingredienser och aktiva peptider som ger resultat får M Picaut Skin helt fantastiska produkter genom det spännande mötet mellan det renaste naturen kan erbjuda och det mest effektiva forskningen kan prestera. 
Självklart mikrobiomvänligt!
Tankar som alltid finns bakom valen av ingredienserna är;
effektivitet
sinnlighet
säkerhet

naturnära oavsett från vilken del av världen, eller forskningen, de kommer från.
Mette vill att du med gott samvete kan ge dig själv effektiv skönhet med omtanke. Heidis favorit - You got to try!

Esse hjälper till att balansera huden samt att bygga upp den genom att de egna funktionerna som håller huden smidig och vacker ökas -  samt att hudbarriären stärks (mycket viktigt för en hälsosam, skön hud)

Esse har alltid strävat efter att använda de absolut bästa aktiva ingredienserna till hudvårdsprodukter, utan att kompromissa med säkerhet eller etik.

Visionen är att ett vackert, oändligt långt, hållbart liv ska finnas till för alla arter i världen.

Esse fokuserar på att behålla den mikrobiska mångfalden och hjälpa tillväxten av goda mikrober.

Mildia konserveringsmedel och mjuka ytaktiva ämnen. Särskild vikt läggs vid att förhindra att hudens ekosystem förorenas av syntetiska kemikalier.SÅ GIFTFRITT SOM MÖJLIGT! TILLVERKAT I SVENSKA LAPPLAND!


Produkter för hela kroppen men tanke och omsorg av Natur, Djur och Människa. Ekologiskt med innehåll som tex hjortron, lingon, blåbär, björk...

Schampo, deo, duschgel,fotcreme, liniment, kroppsolja..

bareMinerals använder sig av bra ingredienser som hjälper till och låter huden andas vilket gör märket till en dröm för hudterapeuter som  kan rekommendera produkterna till sina kunder.

Copyright © All Rights Reserved