A K T U E L L T


Coronavirus
Jag finns här och du som har bokat din behandling är välkommen. Du och jag är ensamma och det är luftigt bokat till nästa behandling. Hygienrutinerna är alltid höga och nu vädras lokalen extra.
Jag meddelar dig personligen om ändring sker.

Efter önskemål skickar jag gärna produkter hem till dig om du inte har bokad behandling eller vägarna förbi.
Betalning via swish eller pg insättning som vanligt.


NYHET utöver det vanliga!

Ruby Passion Probiotic Lifting Serum 999.-

 • Djupverkande anti age-boost.
 • Stärker, lugnar och balanserar huden.
 • Mjukar upp fina linjer.
 • Återfuktar på djupet.
 • Ger en jämnare hudton.
 • För normal, mogen, torr, blandad och/eller fuktfattig hy.
 • Används morgon och/eller kväll efter rengöring.
 • Vegansk.

 

Ingredienser

 • Niacinamid stärker hudbarriären, tar hand om förstorade porer och ger en jämnare hudton.
 • Ceramider ger hyn elasticitet och spänst.
 • Hyaluronsyra stimulerar hudens kollagenproduktion.
 • Pre- och postbiotika ger en friskare och mer motståndskraftig hy.
 • Squalene har en antioxidativ effekt, bevarar fukten i huden och motverkar pigmentfläckar.
 • Rubin, sägs ge hyn styrka, vitalitet och lyster.

Det svenska hudvårdsmärket M Picaut firar sitt tioårsjubileum med en spännande nyhet, det lyxiga serumet Ruby Passion Probiotic Lifting Serum.

– I höstas lanserade vi två prebiotikakrämer med halvädelstenar som blev våra hittills största succéer. Nu är det dags för deras lillasyster, lyxdroppar i form av ett serum. Det känns fantastiskt att få visa upp den här formulan som vi finslipat under flera år, säger Mette Picaut.

Serumet ger en intensiv och djupverkande anti age-boost tack vare niacinamid, olika ceramider, hyaluronsyra och squalane. Dessutom innehåller det ädelstenen rubin, som sägs vitalisera och stärka huden genom sin cirkulationsökande och värmande effekt.

– För mig står den intensivt röda rubinen för passion och livskraft, men framförallt för kärleken till det vi gör. Ekolyxig hudvård som ger resultat och samtidigt är bra för både huden och naturen, säger Mette Picaut.

Niacinamid, det aktiva vitaminet B3, stärker hudbarriären, tar hand om förstorade porer och ger en jämnare hudton.

– Idag är det hett med så kallade Niacinamide Boosters som lugnar, reparerar och lyfter din hy. Ruby Passion Probiotic Lifting Serum har en så hög halt av niacinamid att det mycket väl skulle kunna lanseras enbart som en booster. Men jag vill alltid tänka “less is more”. Fler funktioner i samma produkt ger både ett smartare innehåll och färre produkter på hyllan. Det är bättre för både människa och miljö, säger Mette Picaut.

Ceramider finns naturligt i huden och gör den slät och mjuk, men när vi åldras förlorar vi en del av ceramiderna.

– Serumet har ett komplex av tre olika sorters naturliga ceramider. Det hjälper till att återskapa ny spänst i huden och ger en anti age-effekt.

Pre-och postbiotika bevarar och stärker hudens egen mikroflora, vilket bidrar till en friskare och mer motståndskraftig hy. Tillsammans med hyaluronsyra, som stimulerar hudens kollagenproduktion och fuktbevarande squalene blir resultatet ett djupverkande anti age-serum som både stärker hyn och återfuktar på djupet.

– Ett serum ska kännas som ett exklusivt silkesplagg på huden, lätt och ultralyxigt, samtidigt som det arbetar effektivt på djupet. Ruby Passion Probiotic Lifting Serum bygger upp hudhälsan djupt nere i huden, både inifrån och ut. Och utifrån och in, säger Mette Picaut.

– Det är helt enkelt närproducerad hudvård med extra allt, och lite till!

                       
COMING UP!
M Picaut Signaturbehandling
Snart lanseras en fantastisk ansiktsbehandling med M Picauts  härliga produkter. För alla hudtyper då produkterna anspassas.

25 års jubileum 2020!
I år är det 25 år sedan jag tog min examen till Hudterapeut. Jag kan säga att det blir bara roligare med åren och jag finner fortfarande stort nöje och ser vikten av att fortbilda mig. Du är trygg hos mig.


Jag innehar sedan aug -19 diplom efter godkänt slutprov för
Advanced Skin Therapist !
Jag ser efter om du visar obalanser som vi kan avhjälpa med livstilsändringar. Detta innebär att jag med hjälp av tung- och ansiktsanalys tillsammans med en del frågor hjälper dig att uppnå en optimal hud och hälsa överlag. 
Det är en holistisk syn på vår kropp, hud och hälsa som jag alltid haft med mig men som jag nu har större kunskap och förståelse i.

Diplom sep -19
TCM Faceliftmassage med Guasha och koppning 

Jag har lyssnat på er och sett på er hud vad som behövs i mitt utbud - och valt ut fantastiska
M Picaut till behandling och även försäljning för hemmavården.
Jag är oerhört stolt över att arbeta med så fantastiskt rena produkter. Alla ingredienser väljs med omsorg och av högsta kvalite. Sedan tas det finaste ut och används - och det märks på huden! Mikrobiomvänligt , ekologiskt, säkert och med stor omtanke. Tillverkas i Sverige
M Picaut är Hansen & Co´s huvudmärke <3

Dropin shop

tider läggs ut på Instagram och Fb. Dessa tider finns jag på plats och du är varmt välkommen att titta förbi!

Annars messa mig för bästa service när du kommer 072-304 08 31
Då jag även är ute hos kollegor runtom i Sverige är jag inte på mottagningen varje dag.


ARTIKEL I SVD: Studie: Skippa solkrämen – solen är nyttig för dig

. Att undvika solen helt kan vara skadligt. Det visar en svensk studie.

Uteserveringar, balkonger och trädgårdsplättar är fulla med soltörstande svenskar som njuter av de efterlängtade strålarna. Och njuta är precis vad vi ska göra, att helt undvika solen är direkt farligt menar överläkaren och docenten Pelle Lindqvist, som är verksam vid Södersjukhuset.


Att inte sola är lika farligt som att röka.


– Vi vet att det till och med är nyttigt för oss att sola i lagom mängder. Och framförallt är det farligt att inte sola. Man ökar sin risk för kardiovaskulära och autoimmuna sjukdomar som diabetes, typ 1 och 2, MS och olika reumatiska sjukdomar, säger Pelle Lindqvist.


En studie som han står bakom och där nästan 30 000 svenska kvinnor följdes, visar att kvinnor som undviker solen fördubblar sin risk att drabbas av kardiovaskulära sjukdomar såsom hjärtinfarkt, stroke eller blodproppar. När studien publicerades drog forskarna slutsatsen att det är "lika farligt som att röka", att inte sola.


– Vi kan inte säga hur mycket sol som är lagom, för det vet man faktiskt inte. Men vi vet att översolning ökar risken för hudcancer och att undersolning ökar risken för de här sjukdomarna, säger Pelle Lindqvist.


Han är noga med att påpeka att det inte går att slå fast en speciell tid som vi människor kan vara i solen, typ 15 minuter, som man ibland hör som rekommendation. Det är väldigt individuellt och det är upp till var och en att lära känna sin hud.


Om man smörjer in sig för att kunna vara i solen hela dagen, då översolar man.


– Man ska sitta i solen varje dag, men inte för länge. Det är normalt att bli lite röd i början, det minskar sedan och innebär inte att man har bränt sig, förklarar han.


Solkräm är Pelle Lindqvist helt emot. Och han påpekar att till och med Strålsäkerhetsmyndigheten har tagit bort rådet att använda solskyddsfaktor från sina riktlinjer. Solskyddet gör att huden inte blir röd, och man får därför ingen naturlig indikation på att det är dags att sätta sig i skuggan. Det är dessutom lätt att tro att solkrämen gör att man kan vara i solen hela dagen.


– Det är aldrig visat att solkräm gör att man kan vistas i solen längre med tanke på risken att få melanom. Om man smörjer in sig för att kunna vara i solen hela dagen, då översolar man. Du ska vara ute så länge din hud tål, och sedan sätta dig i skuggan eller ta på dig kläder.


Överläkaren Pelle Lindqvist är kritisk mot att de riktlinjer Strålsäkerhetsmyndigheten använder stöder sig på forskning gjord i Australien där man har stark sol nästan 365 dagar om året. När Lindqvist för ett par år sen bestämde sig för att ta reda på hur många dagar med stark sol vi har i Sverige, blev resultatet så långt från det australiensiska som man kan komma. En (1!) stark soldag hade vi exempelvis år 2014.


Så hur ska man hantera barn i solen? Smörja in eller inte?


– Nej, det tycker jag inte. Barn ska ju självklart inte översola, men sannolikt behöver barn en viss mängd sol. Till exempel en stor del av längdtillväxten sker under sommarmånaderna.


Dessutom ser solråden väldigt olika ut i olika delar av världen. I Brasilien, som ligger vid ekvatorn, är rekommendationen att små bebisar bör solbadas tio minuter varje dag. Givetvis utan solkräm.

-----------

Som hudterapeut vet jag dock att huden åldras fortare av uv strålarna, så det ska man ha med sig när man väljer hur man vill möta solen :)

                                                                                         Bästa kund om Du får förhinder till bokad tid

Av respekt till berörd terapeut samt för att undvika debitering ska avbokning vid förhinder, lämnas via telefon eller i reception, senast kl 12.00 dagen innan.

Uteblivet besök eller sen avbokning debiteras med 100 % oavsett orsak.


Följ gärna på Instagram under Hansen & Co för att ta del av nyheter, tips, och råd!Rätt produkter till rätt hudtyp- utan behandling men utan att chansa!

Vill Du ha rådgivning av auktoriserade hudterapeut - experten på hud - och köpa rätt produkter utan att göra en behandling just nu?

Då kan Du boka kostnadsfri "Hudanalys" .


Du spar tid & pengar då utbildad hudterapeut tar hand om Dig. Du handlar rätt produkter för just Din hud.

Det är inte alltid man själv bedömmer hudens tillstånd helt rätt och köper man då fel produkter kan det bli väldigt trist!

Chansa inte utan låt experten, som kan SE Din hud, hjälpa Dig!


Ris och Ros - Bring it on :)

Jag tar gärna emot Dina synpunkter! Saknar du något - låt mig veta


Behandling av

personuppgifter – information enligt Dataskyddsförordningen (2016/679/EG)


Hansen & Co

är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter vi erhåller i samband med tjänster

eller som annars behandlas när tjänster förbereds eller administreras. Du är

inte skyldig att lämna efterfrågade personuppgifter till oss men utan att det

sker kan vi inte utföra arbete åt er då vi i förekommande fall inte kan

säkerställa resultatet av en behandling.


Vi behandlar

uppgifterna för att utföra och administrera tjänsten, för att tillvarata dina

intressen samt i förekommande fall för redovisnings- och faktureringsändamål.

Dessa uppgifter behandlas på grundval av att uppgifterna behövs för att kunna fullgöra våra skyldigheter enligt avtal samt i förekommande fall av att vi erhållit ett samtycke från er att behandla uppgifterna.


Uppgifterna kan

också användas för affärs- och metodutveckling, marknadsanalys, statistik och riskhantering. Uppgifterna som behandlas i syfte att utveckla och analysera verksamheten behandlas på grundval av vårt berättigade intresse att utveckla verksamheten och kommunicera med våra kontakter.


Vi kommer inte att

lämna ut personuppgifter till utomstående annat än i de fall då (i) det

särskilt överenskommits mellan Hansen & Co] och dig, (ii) då det inom ramen

för ett visst uppdrag är nödvändigt för att tillvarata dina rättigheter, (iii)

om det är nödvändigt för att vi skall fullgöra lagstadgad skyldighet eller efterkomma myndighetsbeslut eller beslut av domstol, eller (iv) för det fall vi anlitar utomstående tjänsteleverantörer som utför uppdrag för vår räkning.


Personuppgifterna

sparas, under en tid om längst tre år från dagen för ärendets slutförande,

eller den längre tid som påkallas av ärendets natur. Uppgifter som behandlas i

syfte att utveckla, analysera och marknadsföra [Ange företaget] verksamhet

sparas under en tid om två år efter den senaste kontakten.


Du har rätt att

kostnadsfritt begära information från Hansen & Co] om användningen av de

personuppgifter som rör dig. Vi kommer på din begäran eller på eget initiativ

rätta eller radera uppgifter som är felaktiga eller begränsa behandlingen av

sådana uppgifter. Du har vidare rätt att begära att dina uppgifter inte

behandlas för direktmarknadsföringsändamål. Du har också rätt att få del av

dina personuppgifter i ett maskinläsbart format eller, om det är tekniskt

möjligt, att få uppgifterna överförda till en tredje part som du anvisar. Om du

är missnöjd med vår behandling kan du lämna in ett klagomål till en

tillsynsmyndighet vilket i Sverige är Datainspektionen (www.datainspektionen.se).

Du kan också vända dig till tillsynsmyndigheten i det land där du bor eller

arbetar.


 

Copyright © All Rights Reserved