M Ä R K E N
MPicaut1
M & H
mp_gm_utan_text-scaled
mp vinst 21
Amber Balm Cleanser M Picaut Hansen Co Taby

Produkterna kan skickas till dig efter beställning, hämtas upp eller köpas efter bokad tid alt i samband med din behandling.

Rätt produkter till rätt hudtyp - utan behandling men utan att chansa!

Vill Du ha rådgivning av auktoriserade hudterapeut - experten på hud - och köpa rätt produkter utan att göra en behandling just nu?

Då kan Du boka kostnadsfri "Hudanalys".


Du spar tid & pengar då utbildad hudterapeut tar hand om Dig. Du handlar rätt produkter för just Din hud.

Det är inte alltid man själv bedömmer hudens tillstånd helt rätt och köper man då fel produkter genom att tex beställa hem det som vännen fick bra resultat av, kan det bli väldigt trist!

Chansa inte utan låt experten, som kan SE Din hud, hjälpa Dig!
På mottagningen eller via facetime med lite frågor.M Picaut Skincare
ingredienserna kommer från odlingar där det är rent och enkelt att välja ingredienser och där odlaren har omsorg om plantor och miljön.
Att välja mjukt kakaosmör istället för syntetiska ingredienser är en självklarhet. Tillsammans med ekologiska ingredienser, prebiotika & aktiva peptider som ger resultat får
M Picaut Swedish Skincare är Sveriges mest vinnande hudvårdserie, komplett med rengöring, peeling, serum, mjukgörare, mask och även 3 kroppsprodukter.
Genom det spännande mötet mellan det renaste naturen kan erbjuda och det mest effektiva forskningen kan prestera har Mette tagit fram synnerligen effektiva formulas som dessutom känns så sköna att använda.
Självklart mikrobiomvänligt!
Tankar som alltid finns bakom valen av ingredienserna är;
Effektivitet  Sinnlighet  Säkerhet

Tillverkas i Dalarna med grön el och lokalt vatten.
Mette (som tar fram serien) vill att du med gott samvete kan ge dig själv effektiv skönhet med omtanke.
Här kan du läsa mer om produkterna som du kan köpa hos mig; 

M Picaut – ekologiska hudvårdsprodukter (mettepicaut.se)CLINICCARE
Utvalda produkter finns till försäljning och används i Premiumbehandling som Mesoduo, Carboxy och Mickroneedling och ger fantastiskt fina resultat!
Hög halt aktiva ingredienser med bevisad effekt i huden.

  • CLINICCARE™-produkter är tekniskt avancerade som ger synliga effekter.
  • CLINICCARE lågmolekylär hyaluronsyra är tusentals gånger mindre än vanliga hyaluronsyramolekyler = förmåga att gå djupt ner i huden för att återfukta +  föryngra från insidan.
  • Specialformler garanterar resultat tack vare unik kombination av aktiva ingredienser.
  • CLINICCARE™ använder den senaste tekniken för att uppnå högsta möjliga säkerhetsnivå - viktigt!
  • Alla CLINICCARE™ hudvårdsprodukter är utvecklade för att garantera en djupgående och långvarig återfuktning av huden. Fuktbalansen är avgörande för alla hudtyper och tillstånd! Coola suncare

Varumärket är veganskt, Reef friendly (korallreven är hotade i världen, solskydddsprodukter en stor bov!) och har ett innehåll som är 70%+ ekologiskt.
Jag har valt Coola då utöver solfiltren har tillsatta antioxidanter och andra ämnen som skyddar och gör skillnad för din hud samt att produkterna känns fräscha på huden.
Du kan få ett miljövänlig och samtidigt lätt solskydd för ansikte, läppar och kropp. 
Utvalda produkter finns till försäljning här.
Guasha verktyg
med svensk genomtänkt design av hög kvalite och framställda etiskt. Du som handlar hos mig får rabatt på rek pris, önskar du se hela sortimentet och beställa från tillverkaren följ denna länk; Guasha


C/O Gerds deo, handcreme och hårserum med tanke och omsorg av Natur, Djur och Människa. Ekologiskt med innehåll som tex hjortron, lingon, blåbär, björk...


Jag är expert på de produkter
jag arbetar med och så 

även på hud och dess behov. jag hjälper dig att köpa rätt produkter för din viktiga hemmarutin. Du behöver inte veta exakt vad du behöver utan bara tala om hur huden känns och vad du önskar förbättra eller förändra..
Jag ställer lite frågor för att få så exakt rekommendation som möjligt. 

Produkterna kan skickas till dig efter beställning, hämtas upp eller köpas efter bokad tid alt i samband med din behandling. TACK för att du handlar av mig - du gör skillnad med dina val!

Du som handlar dina produkter hos mig får förtur på populära behandlingstider och extra omsorg. Du får även extra Kundbonus på M Picautköpen.

Varmt välkommen!
Heidi 
072-304 08 31 
hansen@hansenochco.se

Copyright © All Rights Reserved