M Ä R K E N

M Picaut
ingredienserna kommer från odlingar där det är rent och enkelt att välja ingredienser och där odlaren har omsorg om plantor och miljön.
Att välja mjukt kakaosmör istället för syntetiska ingredienser är en självklarhet. Tillsammans med ekologiska ingredienser, prebiotika & aktiva peptider som ger resultat får
M Picaut Swedish Skincare är Sveriges mest vinnande hudvårdserie, komplett med rengöring, peeling, serum, mjukgörare, mask och även 3 kroppsprodukter.
Genom det spännande mötet mellan det renaste naturen kan erbjuda och det mest effektiva forskningen kan prestera har Mette tagit fram synnerligen effektiva formulas som dessutom känns så sköna att använda.
Självklart mikrobiomvänligt!
Tankar som alltid finns bakom valen av ingredienserna är;
Effektivitet  Sinnlighet  Säkerhet

Tillverkas i Dalarna med grön el och lokalt vatten.
Mette (som tar fram serien) vill att du med gott samvete kan ge dig själv effektiv skönhet med omtanke.
MPicaut1
M & H
mp_gm_utan_text-scaled
MP vinst Gold 21
mp vinst 21
Amber Balm Cleanser M Picaut Hansen Co Taby

 TILLVERKAT I SVENSKA LAPPLAND!


C/O Gerds produkter för hela kroppen men tanke och omsorg av Natur, Djur och Människa. Ekologiskt med innehåll som tex hjortron, lingon, blåbär, björk...

Tvål, schampo, deo, duschgel, fot- & handcreme..Jag är expert på de produkter jag arbetar med och så 

även på hud och dess behov. jag hjälper dig att köpa rätt produkter för din viktiga hemmarutin. Du behöver inte veta exakt vad du behöver utan bara tala om hur huden känns och vad du önskar ändra.
Jag ställer lite frågor för att få så exakt rekommendation som möjligt. 

Produkterna kan skickas till dig efter beställning, hämtas upp eller köpas efter bokad tid alt i samband med din behandling.

Varmt välkommen!
Heidi 
072-304 08 31 
hansen@hansenochco.se

Copyright © All Rights Reserved