PRESENTKORT & RECENSIONER

Presentkort
Presentkort köps på valfritt belopp eller behandling
(som kan ändras till annan behandling/produkt till motsvarande belopp om mottagaren önskar. Kan ej tas ut i pengar)

Beställ via telefon, WhatsApp eller mail så skickar jag till önskad adress alternativt är du välkommen hit efter avtalad tid.
+46723040831 hansen@hansenochco.se
Betalning sker via pg insättning 705592-4
Swish 123 123 66 52 eller kontant.
En verkligt fin present med stor omtanke till anställda, familjen, vännen, chefen eller dig själv!


Kunders omdömen 
Dessa och fler finner du på Googlemaps och Facebooksidorna.
Copyright © All Rights Reserved

Hansen Co Kundomdömen Nöjd kund Recencion Holistisk hudteraput

KOMPETENT

"Rekommenderar Heidi varmt. Hon är den bästa. i hennes händer känner man sig trygg och avslappnad. Hon är otroligt kompetent. Hon är helt enkelt en egen klass för sig själv d.v.s toppklass. Tack för en helt underbar behandling!"
/ Lena Rydberg

SOM EN NY MÄNNISKA

Heidi är den mest proffesionella terapeut jag varit hos. Hon ser och känner vad just du och din kropp behöver. Låt Heidi vägleda dig genom behandlingen och du åker hem som en ny människa! Full med energi, i balans, glad, tacksam och vacker - inifrån och ut 🥰 …

/ Annika Eklund

PRINS & PRINSESSA

Underbart bemötande när man kommer och sen blir man behandlad som en prinsessa eller prins. Så kunnigt och duktig. När man går därifrån så är man så nöjd. Kan verkligen rekommendera en behandling hos Heidi.
/ Jessica Bornkessel

KUNSKAP

Att få ta del av din kunskap och erfarenhet, utan att egentligen förstå vad som händer med min hud och under behandling, det kallar jag lyx. Jag vill varmt rekommendera din salong."
/ Annie Söderström


FEELGOOD

"Jag har gått hos Heidi i närmare 30 år nu. Jag har haft en oregelbunden hud, ibland fet och oljig, ibland torr och fnöskig men Heidi har med sin gedigna kunskap och sina fantastiska masker och medel inte bara fått ordning på huden utan sett till att den idag är slät, välbalanserad och vacker!
Heidi är en lyx, en feelgod-produkt, en magisk människa som, förutom tar hand om hud, tajtar till kollagenet och pysslar om fötterna, även lyssnar, berättar och får en att må gott ända in i själen. Jag rekommenderar Heidi till 120% - alltid!" / Kicki Kullberg


NÄRVARANDE

"Att ha en tid hos Heidi är balsam för själen.
Hon är så proffsig och man får en helhets upplevelse. Hon är där för mig och har fokus på att jag ska ha det bra" / Sanna Östlund


OAS AV LUGN

"Att få behandling av Heidi är som att besöka en oas av lugn. Heidis händer är magiska liksom hela hennes personlighet!"
/ Maria Höglund


ENGAGERAD

"Fantastiska Heidi! Du är verkligen unik med ditt engagemang och omsorg med varje kund. Känner mig alltid lyxigt ompysslad - och intressanta samtal blir det som extra bonus"

/ Anna Greta Lindberg

SEMESTER
"Åker över 10 mil enkel väg för att besöka den absolut bästa hudterapeuten jag vet. Behagligt mottagande, proffsigt och omhändertagande upplevelse. Efter en behandling hos Heidi brukar det kännas som jag varit på en veckas semester. Rekommenderas varmt!"
/ Carina Berglund


PASSION

"Jag kan varmt rekommendera Heidi! Jag har provat många av hennes behandlingar och alla har varit lika härliga. Heidi skapar en helhetsupplevelse med sin närvaro, sin genuina omtanke om kunden och sitt rogivande behandlingsrum.
Hennes passion för sitt yrke liksom hennes erfarenhet och kompetens går inte att ta miste på. Hela min familj och flera vänner har varit hos Heidi och alla har varit lika nöjda." / Sara Maltèn


FÖR IN- & UTSIDAN

"Jag och min dotter tog en duobehandling och blev så väl mottagna. Heidi är duktig och pedagogisk och det kändes aldrig som att det var någon väntetid medan hon pysslade om oss båda parallellt. Vi kom därifrån men en riktigt härlig känsla i kropp och själ. Rekommenderas varmt!"
/ Cilla Holmström Jutell

FÖR ALLA

"Har precis besökt Heidi. Som vanligt blir man trevligt bemött och varje gång ser hon vad min hud behöver som mest. Att få landa i denna luftbubbla borde alla människor unna sig. Tack! Jag kommer igen." / Maria HjärtbergPROFESSIONELL

"Jag har gått till Heidi nu i ett år och äntligen hittat rätt plats för mig. Jag kan varmt rekommendera Heidi då både min hud och jag själv känner mig väl omhändertagen. Heidi tar sig tid, är omsorgsfull och professionell och sätter mig som kund i fokus. Varje besök hos Heidi ger mig återhämtning på flera plan."
/ Zenita Toftgård

NOGRANN
Heidi är ett proffs ut i fingerspetsarna.
Jag känner mig alltid bortskämd när jag är där och väldigt välbehandlad när jag går därifrån."
/ Nathalie Drugge

ALLTID NÖJD
"Fantastiskt och proffesionellt, gått hos Heidi i många år och lika nöjd efter varje besök / Anette Forsell

DUKTIG
"Jag har gått regelbundet sedan 2016 och det är en ren fröjd att göra ett besök! Heidi är så duktig och man blir så väl omhändertagen. Jag ger Heidi mina varmaste rekommendationer." / Karin Laine


VARM

"Jag går regelbundet till Hansen & Co för ansiktsbehandling och färgning av fransar och bryn. Heidi är alltid lika varm och välkomnande och föreslår alltid dom bästa behandlingarna för min hy. Här känner jag mig alltid avslappnad och mycket väl omhändertagen. Bästa hudvårdsterapeuten jag vet."
/ Martina Danko

STÄNDIG UTVECKLING

"Hur kan jag på bästa sätt berätta om de fantastiska behandlingar jag fått under 25 års tid? Jag känner mig alltid så ren, fin och liksom lyxigt ny i huden. Inuti känner jag ett lugn, en värme och djup avslappning. Heidi utvecklar, studerar och förnyar ständigt sin kunskap och bara det bästa är bra nog. Hon har dessutom en genuin glädje i att ge behandlingar och det känns"
/ Marion ForssellHansen Co Kundomdömen Nöjd kund Recencion Holistisk hudteraput

Copyright © All Rights Reserved